03 травня 2024, п’ятниця

Від сьогодні кіровоградці платитимуть за воду більше

Сьогодні, 1 січня 2016 року, водопостачання та водовідведення для жителів багатоповерхівок дорожчає до 14.00 грн. Досі вартість 1 куб. м водопостачання та водовідведення становила 12,95 грн. Про це повідомляє Перша електронна газета.
 
Кабінет Міністрів видав постанову про порядок встановлення та повірки лічильників, відповідно до якої Національна комісія встановила тарифи на холодне водопостачання для 37 водоканалів-ліцензіатів Національної комісії. У зв’язку з цим з 1 січня 2016 року у багатоквартирних будинках збільшиться вартість води на 1,05 грн.
Якщо на сьогодні вартість 1 куб. м водопостачання та водовідведення становить 12,95 грн, то з нового року тариф для мешканців багатоповерхівок становитиме 14,0 грн. У тариф входитиме обслуговування приладів обліку та комісія банків за касове обслуговування.
Стосовно абонентів приватного сектору, то питання безкоштовної повірки лічильників наразі залишається відкритим. Водоканали чекають рішення Нацкомісії з цього питання, тому що тарифом на централізоване водопостачання безкоштовна повірка не передбачена. Тому тариф для одноквартирних будинків (приватного сектору) залишається незмінним – 12, 95 грн.
 

Від сьогодні кіровоградці платитимуть за воду більше
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований