30 вересня 2024, понеділок

Депутати Кіровоградської облради внесуть зміни до бюджету на 2016 рік

12 січня 2016 року відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань власності під головуванням Олександра Чудного. У засіданні брав участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
Депутати обласної ради детально зупинилися на розгляді питання про внесення змін до рішення обласної ради від 25 грудня 2015 року № 16 “Про обласний бюджет на 2016 рік”, під час якого заслухали керівників комунальних підприємств і рекомендували постійній комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій під час розгляду проекту змін до обласного бюджету на 2016 рік, виходячи з фінансових можливостей обласного бюджету, врахувати звернення: ОКВП “Дніпро-Кіровоград” стосовно надання фінансової допомоги підприємству з обласного бюджету в сумі 4,22 млн. грн на сплату податку на прибуток, що утворився за рахунок надання субвенції державного бюджету на погашення різниці в тарифах; КП по управлінню будинками Кіровоградської обласної ради стосовно виділення у 2016 році коштів з обласного бюджету на поповнення статутного капіталу даного підприємства на заміну застарілих і пошкоджених вікон на металопластикові в адмінбудинку, розташованому за адресою: м. Кіровоград, вул. Тимірязєва, 84, шляхом перерозподілу виділеної фінансової допомоги на 2016 рік на охорону в сумі 523,5 тис. грн; КП “Регіональний центр розвитку послуг” стосовно виділення з обласного бюджету коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання ремонтних робіт на об'єктах спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, що перебувають на балансі даного підприємства; КП “Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня” КОР стосовно виділення з обласного бюджету коштів у сумі 1,196 млн. грн на проведення капітального ремонту (І черга) приміщення їдальні.
Одночасно комісією розглянуті майнові питання про списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області; передачу у найм (оренду) нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області. Погоджено зміни і доповнення до Статуту комунального закладу “Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер”
Депутати Кіровоградської облради внесуть зміни до бюджету на 2016 рік
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований