29 вересня 2024, неділя

Прийнято зміни до бюджету Кіровоградської області

У відповідності до вимог Бюджетного кодексу України, Кіровоградська обласна рада внесла зміни до бюджету області на 2016 рік. За дане рішення проголосувало 47 з 53 присутніх на сесії депутатів, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Згідно прийнятого рішення, доходи бюджету на поточний рік визначили в сумі 3471002,7 тис. грн. у тому числі спеціального фонду – 103701,5 тис. грн.. Дохідна частина зменшилась у зв’язку зі збільшенням витрат на професійно-навчальні заклади, на що планується витрати більше 100 млн. грн.. 
Визначились депутати й з видатками області, загальний обсяг котрих складе 3470993,4 тис. грн., у тому числі видатки загального фонду – 3355911,2 тис. грн.. та видатки спеціального фонду – 115082,2 тис. грн..  
Як повідомив перед прийняттям рішень директор департаменту фінансів Сергій Шеремет, дане рішення є технічним та обов’язковим для прийняття усіма без виключення обласними радами країни.  
Вже традиційно з критикою перед депутатами виступила представник "Опозиційного блоку" Людмила Давиденко. 
«Ми маємо констатувати – область практично не має впливу на фінансування низки галузей. Проблеми є й з пільговими перевезеннями й з фінансуванням профтехучилищ та ряду інших соцоб’єктів»
Перед початком голосування голова облради Олександр Чорноіваненко відзначив – бюджет країни, на котрий орієнтується обласний бюджет, є дійсно недосконалим  та потребує доопрацювання, однак внесення змін до обласного бюджету наразі є життєво важливим. 
Прийнято зміни до бюджету Кіровоградської області
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований