02 жовтня 2024, середа

Медсанчастина на Кіровоградщині розпочне рік без фінансування

Медико-санітарна частина №19 знову розпочне рік без фінансування. Кіровоградська міська рада відмовилась виділяти кошти на забезпечення роботи медичного закладу, повідомила під час постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення начальник фінансового управління Кіровоградської міської ради Любов Бочкова, пише Гречка.
"Ми не пішли на те, щоб фінансувати заклад, який досі не перейшов у власність міста, за рахунок бюджету. Ми не можемо забрати гроші в інших закладів. Така ж ситуація була і минулого року. Тоді ми звертались до нардепів, Міністерства охорони здоров'я і заклад профінансували за рахунок субвенції", – повідомила Любов Бочкова.
За словами начальника управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Оксани Макарук, минулоріч заклад витратив 8 млн грн. Цього року на заклад надійде лише 2,3 млн грн медичної субвенції, яких може вистачити лише на першу половину цього року.
Любов Бочкова запевняє, зараз міська рада знову звертатиметься до Міністерства з проханням забезпечити роботу лікарні протягом 2016 року. Допоки це питання вирішуватиметься, заклад працюватиме за рахунок субвенції.
Медсанчастина на Кіровоградщині розпочне рік без фінансування
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований