04 травня 2024, субота

На базі дитячої обласної лікарні голова ОДА планує створити кіровоградський “Охматдит”

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час ранкової апаратної наради похвалив хід виконання ремонту Кіровоградської обалсної дитячої лікарні, повідомляє кореспондент Златополя. 
За словами Кузьменка, наразі на ремонт закладу вже витрачено понад 60 млн. грн., що дозволоило провести дійсно якісний та функціональний ремонт. Окрім того, цьогоріч заплановано продовжити ремонтні роботи в тих приміщеннях, котрі не були приведені до ладу під час нинішнього масштабного ремонту. 
Першочерговим для переобладнання Кузьменко вважає лікарняну пральню, котра наразі знаходиться в жахливому стані.
"Ми неодноразово з журналістами їздили дивитись на ці "катакомби". Так не може продовжуватись. Наша мета на найближчі декілька років – провести повний ремонт закладу, організацію місць відпочинку – дитячих майданчиків, міні-парків, для пацієнтів закладу. Вважаю, що спільними зусиллями нам вдастся завершити всі роботи вже в найближчі роки", – заявив Кузьменко. 
Нагадаємо, що Охматдит –  заклад до рівня котрого Сергій Кузьменко реорганізвати Обласну дитячу лікарню, є Національною дитячою спеціалізованою лікарнею та найбільшим дитячим лікувальним закладом України.
На базі дитячої обласної лікарні голова ОДА планує створити кіровоградський “Охматдит”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований