18 травня 2024, субота

З початку року податкова зафіксувала на Кіровоградщині 7 випадків відмивання коштів

За два місяці складено та передано до правоохоронних органів 7 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень суб’єктами господарювання Кіровоградщини
Про це зазначають у відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Кіровоградській області. 
Основною функцією підрозділів боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, є вжиття заходів щодо виявлення  сумнівних  фінансових операцій, їх аналізу на предмет пов’язаності з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, та  руйнування схем,  в яких використовуються зазначені операції.  
За результатами розгляду переданих матеріалів правоохоронними органами в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 5 кримінальних проваджень, в тому числі 1 провадження – за ознаками ст.209 КК України («Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом»). 
Крім того, одним з пріоритетних напрямків роботи відділу є виявлення правопорушень у сфері державних закупівель. В результаті за січень-лютий цього року до правоохоронних органів передано 2 матеріали, на основі яких зареєстровано 2 кримінальні правопорушення за ознаками ст.191 КК України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).
ГУ ДФС у Кіровоградській області
З початку року податкова зафіксувала на Кіровоградщині 7 випадків відмивання коштів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований