06 жовтня 2024, неділя

Місто на Кіровоградщині шукає альтернативне водопостачання

Учора, 11 квітня, в приміщені міської ради Долинської, що на Кіровоградщині, за участю міського голови Віри Тернавської відбулася робоча нарада з питанню забезпечення споживачів міста Долинська альтернативним від ДП «Дирекція КГЗКОР» водопостачанням. 
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Долинської.
В нараді брали участь начальник управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА С. Проненко, начальник департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської ОДА О. Ковтунов, депутат Кіровоградської обласної ради В. Кальченко, представники дочірнього підприємства НАК «Надра України» «ЦентрУкргеологія» з Черкас, перший заступник міського голови С Цуканов, начальник КП «Долинський міськомунгосп» А Кушко та інші.
Головним питанням розглянутим на нараді, було питання реалізації заходів, направлених на підтвердження запасів підземних вод Долинської ділянки Лозуватського родовища та подальшого будівництва групового водопроводу водопостачання міста Долинська. 
На проведення даних геолого-вишукувальних досліджень та на будівництво свердловин обласним бюджетом у 2017 році передбачено 7,5 млн.грн., головним розпорядником коштів визначено управління капітального будівництва ОДА.
Після наради учасники виїхали на родовище для огляду існуючих свердловин та майданчиків для буріння проектованих свердловин.
За результатами проведеної наради був визначений план дій на найближчий період.
Фото – Долинська міськрада
 

Місто на Кіровоградщині шукає альтернативне водопостачання
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований