18 травня 2024, субота

Голова Кіровоградської облради вважає обов’язковим використання субсидії з держбюджету для компенсації людям різниці у тарифах на воду

Використання субсидії з держбюджту є обов'язковим для компенсації людям різниці у тарифах на воодопостачання. На цьому наголосив голова Кіровогралської обласної ради Олександр Чорноіваненко під час учорашнього засідання колегії в ОДА.
Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської обласної ради
– Я вважаю, що обласна рада у співпраці з підприємством «Дніпро-Кіровоград» має використовувати субсидію, яка надається державою, щоб компенсувати людям подорожчання послуг водопостачання. Політизувати це питання недопустимо і депутати спільно з адміністрацією його вирішать, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
На колегії обговорили питання щодо завершення опалювального сезону 2016-2017 років, та підготовку до наступного року. Фахівці поінформували, що на 2017-2020 роки діє обласна програма відшкодування коштів жителям багатоквартирних будинків на впровадження заходів енергоефективності. В обласному бюджеті на це передбачено 1 мільйон гривень.
Також учасники засідання обговорили питання щодо підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року.
Фото – Кіровоградська облрада
 

Голова Кіровоградської облради вважає обов’язковим використання субсидії з держбюджету для компенсації людям різниці у тарифах на воду
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований