14 травня 2024, вівторок

Частина Кіровоградщини тимчасово залишиться без газу

Департамент інфраструктури та промисловості Кіровоградської ОДА опублікував графік планових зупинок ГРС в Кіровоградській області на 2017 рік для виконання ремонтно-профілактичних робіт та приготування обладнання до експлуатації в осінньо-зимовий період.
Відповідно до Графіку, 13 липня цього року перебої з газом відчують мешканці Знам'янки, Компаніївки, Бобринця та ще майже двох десятків населених пунктів Кіровоградщини, інформує Златопіль
Зокрема, 13 липня цього року буде планово зупинено газорозподільчі станції без повного припинення подачі газу (на 4 години) на ГРС Калинівка, Іванківці, Червоний Яр, Красносілка, Озера, Знам'янка, Григорівка, Компаніївка, Бобринець, Веселівка, Казання, Велика Северинка та Богданівка. На 24 години відключать ГРС Витязівка, Новоградівка, Костянтинівка.
Зупинка ГРС з повним прпиненням газопостачання населенню (буде тривати 24 години) цього пройде в селах Протопопівка, Нєдогарки, Костанятинівка та Березівка. У цих населених пункутах виконуватимться такі роботи:
с.Протопопівка – заміна засувки високого тиску Ду 150 мм на кран шаровий на місці врізки газопроводу високого тиску на с. Березівка;
с.Протопопівка – обрізка газопроводу високого тиску ТОВ «Союз Пром Експо» Ду 76 мм на місці врізки, в зв'язку з відсутністю власника та ліквідацією підприємства;
с.Протопопівка – заміна засувки Ду 80 мм на кран шаровий фланцевий в ГРП с. Протопопівка;
с.Нєдогарки – заміна засувки високого тиску Ду 150 мм на кран шаровий до ГРП с. Недогарки. В ГРП с. Недогарки заміна крану Ду 50 мм на кран фланцевий;
с. Костянтинівка – заміна фланця середнього тиску в ШГРП № 3 по вул. Леніна (газозварювальні роботи);
с.Березівка – ремонт фланця високого тиску в ГРПШ № 1 (газозварювальні роботи).
Як повідомила Златополю заступник директора Департаменту інфраструктури та промисловості ОДА Ганна Павленко, відключення газу необхідні для дотримання вимог техніки безпеки під час робіт, що виконуватимуться УМГ "Черкаситрансгаз". 
– Головне – питання безпеки. Це необхідні відключення при виконанні планових ремонтних робіт. – зауважила посадовець. – Ми провели переговори із виконавцем робіт, щоб мінімізувати час, протягом якого буде припинено газопостачання. "Черкаситрансгаз" пішли на зустріч – роботи будуть проводитися від 4 до 24 годин протягом однієї доби 13 липня.
Ганна Володмирівна також зазначила, що минулого тижня Департамент розіслав відповідні листи на території, де плануються відключення, з рекомендацією активізувати спільну роботу з місцевими газовиками щодо інформування населення з приводу тимчасового припинення газопостачання.
Ілюстрація – agropolit.com
 

Частина Кіровоградщини тимчасово залишиться без газу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований