10 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградська ОДА шукає перевізників на 11 обласних маршрутів

Кіровоградська обласна державна адміністрація оголошує про проведення 29 червня 2017 року конкурсу з перевезення пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування.
Про це інформує Златопіль із посиланням на портал Департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської ОДА.
Згідно з оприлюдненим додатком до наказу директора департаменту інфраструктури та промисловостіКіровоградської облдержадміністрації, перевізників шукають на маршрути "Кропивницький – Сугокліївка", "Кропивницький – Новоархангельськ", "Якимівка – Мала Виска", "Кропивницький – Онуфріївка", "Кропивницький – Далеке", "Новомиргород – Кропивницький", "Кропивницький – Новоархангельськ", "Заповідне (Комсомольське) – Кропивницький", "Кропивницький – Омельгород (через Підлісне)", "Гаївка – Кропивницький", "Новоукраїнка – Кропивницький (через Рівне)".
Засідання конкурсного комітету відбудеться 29 червня 2017 року. Початок роботи о 10.00 год. за адресою: м.Кропивницький, вул. Полтавська, 22-б (приміщення Автомобільної бази Кіровоградської обласної ради), реєстрація учасників – з 9.30.
Документи для участі у конкурсі 29 червня 2017 року у закритому конверті з позначкою № 1 та заяву у закритому конверті з позначкою № 2 приймаються до 19 червня 2017 року включно за адресою: м.Кропивницький, площа Героїв Майдану, 1, департамент інфраструктури та промисловості обласної державної адміністрації, кімната 127 (режим роботи: з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00).
З умовами конкурсу можна ознаоймитися за цим посиланням.
Ілюстрація – gre4ka.info
Кіровоградська ОДА шукає перевізників на 11 обласних маршрутів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований