27 квітня 2024, субота

На Кіровоградщині з 11 вільних маршрутів знайшли перевізника лише на один

29 червня Кіровоградською ОДА було проведено конкурс з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування, на який було запропоновано 11 об’єктів, однак, за результатами проведення зазначеного конкурсу визнано переможця на один внутрішньообласний автобусний маршрут загального користування.
Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний портал Департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації.
Нагадаємо, ОДА, згідно з оприлюдненим додатком до наказу директора департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації, шукали на маршрути "Кропивницький – Сугокліївка", "Кропивницький – Новоархангельськ", "Якимівка – Мала Виска", "Кропивницький – Онуфріївка", "Кропивницький – Далеке", "Новомиргород – Кропивницький", "Кропивницький – Новоархангельськ", "Заповідне (Комсомольське) – Кропивницький", "Кропивницький – Омельгород (через Підлісне)", "Гаївка – Кропивницький", "Новоукраїнка – Кропивницький (через Рівне)".
За результатами конкурсу, перевізника знайшли лише на маршрут "Новоукраїнка – Кропивницький через Рівне". Хто саме буде здійснювати перевезення на маршруті, не повідомляється. 
Ілюстрація  – gre4ka.info
На Кіровоградщині з 11 вільних маршрутів знайшли перевізника лише на один
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований