28 квітня 2024, неділя

Щоб відремонтувати дорогу на Кременчуцькій греблі, потрібно 30 мільйонів

Капітальний ремонт дорожнього покриття Кременчуцької греблі, що у Світловодському районі Кіровоградської області, коштуватиме бюджету більше 30 мільйонів гривень.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської облради.
Депутат обласної ради Русла Степура звернувся до Кіровоградської облдержадміністрації щодо ремонту дороги державного значення /H-08/- Недогарки – Світловодськ Індекс T-17-03. У депутатському запиті, підтриманому рішенням дванадцятої сесії Кіровоградської облради, йдеться про те, що мешканці Світловодщини скаржаться на незадовільний стан дороги, яка пролягає по дамбі Кременчуцької ГЕС та сполученням між Світловодськом і селищем Власівка.
У відповіді на депутатський запит, голова обладержамдіністраці Сергій Кузьменко зазначив, що на даний час Кіровоградський облавтодор ремонтує ділянку дороги Недогарки –Світловодськ протяжністю 5,3 км. Мостовий перехід Кременчуцької ГЕС, а також дорога греблі станції довжиною 5,2 км перебуває у комунальній власності громади Світловодська.
У свою чергу виконавчий комітет Світловодської міськради повідомив, що у місцевому бюджеті недостатньо коштів для утримання цієї ділянки дороги та надав облдержамдіністрації проект «Капітальний ремонт дорожнього покриття Кременчуцької греблі (від шлюзу до переїзду на смт Власівка) у м. Світловодськ Кіровоградської області», який може бути профінансований за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2018 році вартістю  30, 013 мільйонів гривень.
Також облдержамдіністрацією надіслано звернення до Прем'єр-міністра України Гройсмана В.Б. та народного депутата України Довгого О.С. щодо сприяння у вирішенні питання про передачу цієї ділянки дороги із комунальної власності громади Світловодська у державну власність.
Ілюстрація – з порталу Кіровоградської облради
 

Щоб відремонтувати дорогу на Кременчуцькій греблі, потрібно 30 мільйонів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований