07 травня 2024, вівторок

Кіровоградщина: черговий відділ освіти погорів на корупції

Світловодська міжрайонна прокуратура у суді вимагає визнати недійсним результати процедури закупівлі послуг відділом освіти Світловодської РДА на опалення шкіл району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Кіровоградської області.
Міжрайонною прокуратурою в ході вивчення стану законності у відділі освіти виявлено факти порушення вимог чинного законодавства при закупівлі товарів та послуг за рахунок бюджетних коштів.
Встановлено, що ТОВ «Світекоенергія», яке є виконавцем послуг по опаленню шкіл району, в ході здійснення переговорної процедури до комітету з конкурсних торгів надано недійсну копію ліцензії на виробництво теплової енергії. Так, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ТОВ «Світекоенергія» ліцензія на виробництво теплової енергії не видавалась.
З метою розірвання незаконного правочину, укладеного за результатами процедури закупівлі на суму 540 тис. грн., міжрайонна прокуратура звернулася до суду з позовом, який перебуває на розгляді.
Нагадаємо, раніше фахівці Держфінінспекції в Кіровоградській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти Бобринецької районної державної адміністрації виявили фінансових порушень на загальну суму майже 850 тис.грн. Також працівники Держфінінспекції знайшли порушень більш як на мільйон гривень у роботі відділу освіти Кіровоградської РДА.
Кіровоградщина: черговий відділ освіти погорів на корупції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований