30 квітня 2024, вівторок

Захід має дотиснути Росію – Кучма

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 4 червня, у Кіровограді побував Другий Президент України Леонід Кучма. І хоча його візит не мав політичного характеру, під час спілкування з журналістами не обійшлося без питань про воєнний конфлікт з Росією.
 
На переконання Леоніда Кучми сьогодні немає другого формату переговорів окрім мінського, і на цьому рівні потрібно обов’язково вести переговори. Це, за його словами, "визнаний формат":
«Якби виконувався перший, другий мінські протоколи, у нас був би мир. Проте Росія протрималась лише добу і почала стріляти. Якби Росія не благословляла окремі райони Донбасу, такого розвитку подій не було б», – наголосив другий Президент України.
«У цій війні я не бачу ні переможців ні переможених. Росія не здатна нас перемогти, бо за нами весь світ, а це занадто дорого коштуватиме Росії. На мій погляд, все залежить від того, на скільки Заходу і Сполученим Штатам Америки вистачить сили волі й духу, дотиснути Росію щоб вона виконувала ті мінські протоколи, під якими підпису Путіна немає, але є його слово. І якщо вони будуть виконані, у нас буде мир», – зазначив Леонід Кучма.
{youtube}v=2nnShkHYfEA{/youtube}
 

Захід має дотиснути Росію – Кучма
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований