30 квітня 2024, вівторок

Очільник оперативного управління ДФС області: «Наші оперативники – на своїх місцях»

Сьогодні, у вівторок 9 червня, брифінг для журналістів провів Олександр Пісний, очільник управління ДФС, яке знаходиться на передовій боротьби із фінансовими махінаціями – оперативного  управління ГУ ДФС в Кіровоградській області.
 
Як повідомив присутнім Олександр Олександрович, з початку 2015 року за матеріалами оперативного управління до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 19 кримінальних проваджень, із яких 9  відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких.  
– Відшкодовано збитків на суму 3 мільйони  598 тисяч гривень – говорить підполковник ДФС. – Це звісно, не така й велика сума, але ми працюємо і працюємо добре. За п’ять місяців 130 фіктивних суб’єктів господарювання «поховано» раз і назавжди. 
Як поділився з журналістами Олександр Пісний, за результатами ряду спеціальних операцій, співробітники податкової міліції з початку  року вилучили із незаконного обігу товарів на загальну суму 21 мільйон 301 тисячу гривень.
– Ми виявили та вилучили партію із більш як 10 тисяч пачок цигарок невідомого походження, які передбачалося реалізовувати в роздріб на території області. – поділився з журналістами очільник оперативного управління. – Потрапляють вони на Кіровоградщину  різними шляхами. Найбільше, звісно, і в цьому немає великого секрету, із Придністров’я.
Олександр Олександрович також зазначив, що головне для його працівників – «невидимий» результат, який досягається шляхом профілактичної роботи:
– Оперативник має бути на своєму місці і тоді в регіоні буде якомога менше порушень. – переконаний Олександр Пісний. – У такий важкий час перед нами стоїть важливе завдання забезпечення надходження коштів до державного бюджету, недопущення порушень і махінацій, і з цими завданнями наше управління справляється. 
Під час брифінгу торкнулися журналісти і питання зловживань в ДФС, адже не так давно у фіскальній службі Кіровоградської області заявили про проведення 63 службових розслідувань стосовно працівників ДФС:
– Я, як керівник, – зазначив Олександр Олександрович, – не дозволю жодних порушень в очолюваному мною управлінні. Слава Богу, повторюсь, у нас усі люди на своїх місцях і я з гордістю говорю, що такого немає.
Очільник оперативного управління ДФС області: «Наші оперативники – на своїх місцях»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований