18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині чоловік забив знайомого до смерті

Жителю області, який побив знайомого до смерті, повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За попередніми даними, травми несумісні з життям потерпілому під час сварки завдав 39-річний мешканець Олександрійського району, раніше судимий за крадіжки.
23 березня до районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що біля одного з будинків населеного пункту лежить чоловік у непритомному стані.
На місці події слідчо-оперативною групою було виявлено тіло 43-річного місцевого мешканця та направлено його на проведення судово-медичної експертизи. За висновком фахівців, причиною смерті потерпілого стали ушкодження внутрішніх органів.
Працівники поліції встановили, що 22 березня уночі між місцевими жителями виникла сварка, яка переросла у бійку. Молодший завдав старшому декілька ударів в область живота.
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.
За матеріалами
Олександрійського районного відділення поліції
Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровоградщині чоловік забив знайомого до смерті
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований