26 квітня 2024, п’ятниця

Біженка зі Стаханова три дні жила на вокзалі в Кіровограді

Біженка зі Стаханова три дні жила на залізничному вокзалі в Кіровограді. Про це Златополю повідомив волонтер Павло Кучеренко.

За словами волонтера, молода дівчина із Луганської області спочатку дісталася іншої області, але не знайшовши там жодної підтримки ні від влади, ні від людей, поїхала до Кіровограда (їй порекомендували приїхати сюди, адже тут, як сказали, найкраще ставлення до біженців). У Кіровограді дівчина теж не змогла достукатися до влади. Волонтери, які виявили її на кіровоградському залізничному вокзалі, відвезли двічину спочатку в обласне управління ДСНС, однак там був обід, а представник управління запропонував… зателефонувати волонтерам.

– Ми сказали йому. що ми і є волонтери. – розповідає Павло Кучеренко. – Так і не добившись якихось дій від органів влади, ми нагодували дівчину та дали грошей на квиток до Києва – там у неї подруга яка пообіцяла її прихистити.

Цікавий факт: в іншій області, куди спочатку поїхала дівчина, місцева телерадіокомпанія запропонувала біженці гроші на квиток до Києва в обмін на інтерв’ю, в якому вона дякує кандидатові в народні депутати за допомогу. 

Біженка зі Стаханова три дні жила на вокзалі в Кіровограді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований