06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині господар квартири “на гарячому” спіймав крадія

На Кіровоградщині чоловік уночі застав зловмисника, який збирався втекти з будинку з викраденими мобільними телефонами. Громадянин не розгубився і кинувся навздогін. Тим часом на місце події прибули поліцейські за викликом родички потерпілого. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП України в Кіровоградській області.
 
До Долинського відділу поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від 44-річної жительки одного з населених пунктів району про грабіж.
«Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановили, що місцеві жителі відпочивали з незамкненими дверима. Близько 1-ої години ночі зловмисник проходив повз домоволодіння і вирішив поживитися за чужий рахунок. Чоловік зайшов у будинок і в одній з кімнат помітив два мобільних телефони, якими відразу забрав собі. У цей час, почувши сторонні звуки, прокинувся господар. Грабіжник кинувся тікати, але потерпілому вдалося його наздогнати в одному з нежилих домоволодінь і дочекатися приїзду правоохоронців», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.
Грабіжником виявився 25-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за незаконне заволодіння автомобілем і відбував умовний термін покарання.
Мобільні телефони поліцейські вилучили та повернули власнику.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.
 
На Кіровоградщині господар квартири “на гарячому” спіймав крадія
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований