23 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині горів ГЗК. Збитки – мільйонні. (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)

Учора, 8 жовтня, о 16:15 на першій черзі гірничо-збагачувального комплексу компанії “Велта” (Новомиргородський район, Кіровоградська область) сталась пожежа. Про це “Златополю” повідомили в прес-службі компанії. 
Вогонь спалахнув на фабриці №1 у відділенні гравітаційного збагачення. Три пожежні команди за 5 годин ліквідували загоряння та завадили вогню розповсюдитись на інші частини фабрики №1 та фабрику №2.  
“Найголовніше, що на підприємстві ніхто зі співробітників не постраждав. Наразі фабрика №2 не припиняла своєї роботи, тож ми працюємо в плановому режимі, але з меньшою потужністю. Компанія планує збільшити навантаження на робочі потужності до моменту відновлення фабрики №1. В жодному разі підприємство не буде припиняти свою роботу”, – прокоментував ситуацію Ю. Вольський, виконавчий директор компанії “Велта”. 
Підприємство підраховує мільйонні збитки та розробляє план відновлення та виходу на повну потужність. Причини пожежі будуть встановлюватися правоохоронними органами та внутрішнім розслідуванням на ГЗК, зараз розглядається крім іншого підпал.
Відео з акаунту “Новин Кіровоградщини”:
{youtube}v=NYCZNUWqbSA{/youtube}
 
На Кіровоградщині горів ГЗК. Збитки – мільйонні. (ДОПОВНЕНО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований