18 квітня 2024, четвер

Поліцейські вилучили у кіровоградця опій

Правоохоронці також перевіряють інформацію щодо надання 30-річним чоловіком, раніше судимим за вчинення майнових злочинів, приміщення для виготовлення та вживання наркотиків наркозалежним особам.
Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 30 квітня за місцем проживання громадянина проведено санкціонований обшук. У результаті вилучено 5 доз особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого та близько 500 мл особливо небезпечного наркотичного засобу – опію екстракційного.
Під час проведення працівниками поліції слідчих дій за вказаною адресою знаходилось дві наркозалежні особи – місцеві мешканці, які пояснили, що кіровоградець неодноразово надавав їм приміщення для виготовлення та вживання наркотиків.
Усіх трьох учасників події було направлено на проходження медичного обстеження до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру для підтвердження факту вживання наркотиків, а вилученні наркотичні засоби – на експертизу до НДЕКЦ МВС України.
За результатами досліджень вирішуватиметься питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.
За такі дії законодавством передбачено покарання – до п’яти років позбавлення волі.
 
Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо до працівників за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30.Конфіденційність гарантується.
За матеріалами відділу
4-го територіального управління
Департаменту протидії наркозлочинності
Національної поліції України
Поліцейські вилучили у кіровоградця опій
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований