29 березня 2024, п’ятниця

Працівники поліції затримали підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Кіровоградщини

Чоловіки, віком 27 та 33 роки, розпивали алкогольні напої у будинку жителя селища Новгородки, потім гості побили господаря. 45-річного потерпілого з тяжкими травмами було доставлено до лікувального закладу, де він того ж дня помер. За вчинене особам може загрожувати до 10 років ув’язнення.Про це златополю повідомили у прес-службі ГУНП України в області.
 
23 травня близько 5.30 ранку до відділення поліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера про доставлення до районної лікарні місцевого мешканця з тілесними ушкодженнями голови, тулуба та ноги.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що чоловік проживав сам, але до нього приходили знайомі, з якими він влаштовував застілля. Цього разу під час спільного розпиття алкоголю приятелі почали дорікати господарю, що він начебто розповсюджує про них неправдиві чутки. Між ними виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої гості побили свого «кривдника». Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні того ж вечора», – розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.
За цим фактом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину.
 
Працівники поліції затримали підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований