04 травня 2024, субота

У Кіровограді затримали жінку, яка намагалася викрасти дитину з Будинку малюка

Поліцейські подарували сигналізацію закладу, шефами якого є вже багато років, напередодні Різдва. За цей період правоохоронці неодноразово виїжджали «на спрацювання». Знадобилася їх допомога підшефним і минулих вихідних. Про це Златополю повідомили у прес-службі Управління поліції охорони в Кіровоградській області.
 
Група затримання поліції охорони здійснила виїзд на сигнал «тривога», що надійшов із будинку малюка близько 16-ої години дня. Прибувши за адресою, поліцейські побачили жінку, яка лаялась із персоналом та намагалася без дозволу медичних працівників зайти в кімнату, де знаходилися діти. Правоохоронці попросили громадянку заспокоїтися та вийти із приміщення, втім на зауваження вона не реагувала.
Працівники закладу повідомили, що 33-річна мешканка одного з селищ Кіровоградської області перебуває на психіатричному обліку та позбавлена батьківських прав, але прийшла силоміць забрати 6-місячного сина.
Поліцейські викликали карету швидкої допомоги. Жінка не бажала добровільно їхати у лікарню і намагалася нанести тілесні ушкодження медикам. Врешті відвідувачку вгамували та відвезли до лікувального закладу.
Персонал будинку малюка подякував поліцейським за збереження спокою маленьких вихованців.
 
У Кіровограді затримали жінку, яка намагалася викрасти дитину з Будинку малюка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований