19 травня 2024, неділя

У Кіровограді у колонії помер в’язень

У зв’язку з появою та розповсюдженням на сайті суспільного проекту «Синдикат» інформації  про те що нібито у штабі виправної колонії №6 (м. Кіровоград) було вбито засудженого Ткаченко та жорстоко побито засудженого Лаврова (життя якого також під загрозою), прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області повідомляє, що 01.06.2016 року, близько 15 години 15 хвилин, в медичній частині установи справді було констатовано біологічну смерть засудженого  Ткачика Сергія Григоровича, 02.05.1981 року народження, уродженця та мешканця смт. Онуфріївка, Кіровоградської області, раніше неодноразово судимого. Проте, як йдеться у повідомленні пенітенціаріїв, про вбивство аж ніяк не йдеться
З 29.04.2016 року по 16.05.2016 року перебував на стаціонарному лікуванні у спеціалізованому лікувальному закладі при Бучанській ВК (№85) управління ДПтС України у м. Києві та Київській області з діагнозом: ВІЛ-інфекція, III клінічна стадія. Незважаючи на лікувальні заходи, що проводились, стан хворого залишався тяжким, з прогресією до погіршення.
01.06.2016 року, близько 12 години 30 хвилин,  засуджений Ткачик С.Г. поскаржився на погане самопочуття, в результаті чого до нього було викликано карету швидкої медичної допомоги. По прибуттю медичних працівників до установи, вищевказаного засудженого було оглянуто та визначено його стан нетранспортабельним. 
Близько 15 години 10 хвилин, стан здоров’я засудженого Ткачика С.Г. різко погіршився, в результаті чого в.о. начальника медичної частини установи Алексеєнко О.С. спільно з черговим фельдшером Осіповим О.В. розпочали проводити необхідні реанімаційні заходи, але вони позитивних результатів не дали.
По даному факту було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції головного управління національної поліції в Кіровоградській області, яка задокументувала вищевказаний факт. Попередній діагноз: ВІЛ – інфекція. Остаточний діагноз причини смерті буде повідомлено після розтину тіла.
Звертаємо Вашу увагу на те, що засуджений Лавров не відбуває і ніколи не відбував покарання в Кіровоградській виправній колонії № 6. Інформуємо також про те, що жодної смерті або інших випадків тілесних ушкоджень 01.06.1016 року в вище зазначеній установі не було. Тому викладена інформація на сайті суспільного проекту «Синдикат» є недостовірною та неправдивою. 
Станом на 18.30 годину 01.06.2016 року оперативна обстановка в Кіровоградській виправній колонії (№ 6) є контрольованою та стабільною.
У Кіровограді у колонії помер в’язень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований