19 травня 2024, неділя

У Кіровограді рекламують продаж наркотиків

У спальних районах Кіровограда з'явилася реклама інтернет-порталу, який продає наркотики та нарковмісні речовини онлайн. Про це пише Златопіль.
Реклама інтернет-порталу, який позиціонує себе як "Надежный поставщик товаров для вашего отдыха", з'явилася безпосередньо на стінах багатьох будинків у спальних районах Кіровограда.
У рекламі повідомляється, що в місті запросто можна купити так звану "скорость". Окрім цього, як виявилося, купити в такому "магазині для відпочинку" можна і ряд інших наркотиків, включаючи і метамфетамін, однак "під замовлення".
Закладки із забороненими речовинами, як виявилося, є у багатьох районах Кіровограда, і оновлюються такі закладки регулярно. У сайту в Кіровограді є свій представник, який постійно "працює" і навіть має вихідні.
Оплатити купівлю наркотиків також можна "модерново" – через термінали оплати. 
Більше пояснює онлайн-консультант "магазину", з яким спілкувався кореспондент Златополя. Деталі – на скріншотах переписки.

[widgetkit id=1307]

Нагадаємо, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років (стаття 307 ККУ).

 

 
У Кіровограді рекламують продаж наркотиків
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований