05 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині горить ПТУ (ОНОВЛЕНО, ФОТО)

Сьогодні увечері, 7 липня, спалахнули навчальні корпуси Новгородківського ПТУ №36 (смт. Новгородка, Кіровоградська область). Про це Златополю повідомили одразу декілька джерел. Пожежа триває і зараз.
Як повідомляється, вогонь охопив актову залу ПТУ. Нині пожежники намагаються загасити полум'я.
Інформація про жертви наразі відсутня.
21-20. Як повідомляє кореспондент Златополя у Новгородці, за словами очевидців, пожежа розпочалася у старому корпусі ПТУ, який нині не працює, і згодом перекинулася на новий корпус училища. Спочатку до гасіння залучили сили місцевої пожежної команди, а в даний момент прибуло "підкріплення" з Кіровограда і в гасінні беруть участь 3 команди рятувальників, однак поки побороти пожежу не вдалося. Центр смт, як і центральна районна лікарня, наразі знеструмлений. 
Станом на 21-38 в гасінні пожежі беруть участь 5 авто підрозділів ДСНС. За нашою інформацією, працівникам ПТУ та містянам вдалося врятувати документи та деяку оргтехніку з нового корпусу училища. 
22-00. Фото з місця подій.
Зауважимо, що за кілька сотень метрів від навчальних корпусів ПТУ знаходиться колишній гуртожиток училища, який перебудовується для розміщення переселенців в рамках спільної з ЄС програми "Побудуємо майбутнє разом"

На Кіровоградщині горить ПТУ (ОНОВЛЕНО, ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований