15 травня 2024, середа

В Олександрії під час весілля дитина потрапила під колеса автобуса

В Олександрії учора, 9 липня, о 13:30 годині по вулиці Першотравневій навпроти Палацу урочистих подій 8-річна дитина з весільного ескорту потрапила під колеса вантажного мікроавтобуса "LDV Convoy". про це пишуть Олександрійські новини.
За поясненнями водія мікроавтобуса, яким виявився 48-річний місцевий житель, дитина несподівано вибігла на проїжджу частину, внаслідок чого чоловік не зміг вчасно зупинити свою автівку, не зважаючи на екстренне гальмування за 10 метрів від точки зіткнення. Хлопчика із забоями кінцівок  та підозрою на закриту черепно-мозкову травму медики "швидкої допомоги" доправили на обстеження до міської лікарні № 1.
Таку версію події журналістам "Олександрійських новин" підтвердили як родичі травмованої дитини, так і представники правоохоронних органів, що прибули на місце ДТП. За словами родичів, які приїхали до Олександрії з Добровеличківки для проведення шлюбної церемонії в міському Палаці урочистих подій, 8-річний хлопчик у складі святкового ескорту повертався до подвір'я установи зі скверу імені Юрія Кравченка, де традиційно проводиться фотосесія з молодятами та гостями. Несподівано хлопчик почав перебігати дорогу, внаслідок чого опинився на траекторії руху мікроавтобуса, який не мав можливості уникнути зіткнення. Відтак родичі постраждалого жодних претензій до олександрійського водія не мають.

Як зазначив слідчий ГУ НП в Кіровоградській області, який займався оформленням ДТП, по даному факту буде відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження".
Коментуючи подію очевидці ДТП зауважили, що за 15 метрів від місця аварії навпроти резиденції місцевого мотоклубу розташований пішохідний перехід, однак дорожньої розмітки "зебри" на ньому немає вже декілька років, а знак переходу, який, до речі, розміщений лише з однієї сторони дороги і більшу частину року прихований гілками дерев, є досить непомітним. Такий стан пішохідного переходу, на думку місцевих, є однією з головних причин аналогічних аварій в даному районі вулиці Першотравневої.
В Олександрії під час весілля дитина потрапила під колеса автобуса
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований