19 травня 2024, неділя

У Кіровограді учасники АТО та активісти не пустили автобус на Крим (Відео)

Учора, 13 серпня, кіровоградські активісти та учасники АТО навідалися до туристичної фірми «Тотем», яка, за їх словами, допомагає кіровоградцям та гостям міста дістатися до окупованої території Криму.  Активісти вважають, що всі, хто їздить та організовує поїздки до півострову, таким чином підтримують окупаційний режим ворожої Росії, пише Гречка.
Після візиту до турагенції, яка шукає пасажирів для перевізників з Кривого Рогу, активісти вирушили на площу Богдана Хмельницького, звідки і мав відправлятися черговий рейс на Крим. Однак, цього разу бажаючі виїхати на окуповану територію залишились в Кіровограді.
Після того, як один з учасників акції написав фарбою на капоті авта слово «Вбивці», на площі з`явились представники поліції. Далі активісти блокували бус, а після того як на місці подій з`явились представники відділу держконтролю за перевезеннями, пасажири стали роз`їзжатися хто куди.
Як пояснив «Гречці» Євген Будолак, головний спеціаліст відділу державного контролю перевезень, у перевізника виявлено низку порушень.
«У водія відсутня ліцензія на перевезення пасажирів, договір замовника транспортних послуг з людьми, яких будуть перевозити, страхування водія та пасажирів. Якщо авто потрапить в ДТП, страхових виплат ніхто не отримає, а водій може просто закрити двері та піти», – розповів Будолак.
Водій автобуса Дмитро Дубонос переконує, що діє в правовому полі, офіційно влаштований на роботу в Кривому Розі і кордон з окупованою територією не перетинає.
Перебіг подій довкола перевізника та тур агенції дивіться на відео "Гречки":
{youtube}v=vWmqPVM9AmM{/youtube}
У Кіровограді учасники АТО та активісти не пустили автобус на Крим (Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований