05 травня 2024, неділя

Двох жителів області викрито у крадіжці майже кілометра проводу

Мешканці Вільшанського району, 21 та 24 років, викрали 960 метрів дроту з повітряної лінії електропередач на території одного з сіл сусідньої Голованівщини. Своїми незаконними діями зловмисники завдали збитків на майже 12 тисяч гривень. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Наприкінці червня до відділу поліції надійшло повідомлення працівника Голованівського РЕМ про пошкодження об’єкта електропостачання. На місце події прибула слідчо-оперативна група, представники якої виявили відсутність на електроопорах проводу, довжиною майже кілометр.
«Під час проведення розшукових заходів, працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися два жителі сусіднього району, які у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, зокрема крадіжок», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.
Чоловіки продали провід за 1200 гривень, які витратили на власні потреби, натомість завдавши енергопостачальному підприємству збитків на суму у десять разів більшу.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту строком на 6 місяців чи до 3 років позбавлення волі.
 
Двох жителів області викрито у крадіжці майже кілометра проводу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований