03 червня 2024, понеділок

У Кропивницькому хлопцеві світить 8 років за п’яну бійку

Зловмиснику, який завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, оголошено підозру. 27-річний житель Кіровоградського району, перебуваючи в одному з розважальних закладів в обласному центрі, під час сварки ударив місцевого мешканця по голові, спричинивши йому тяжкі травми. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.
18 липня до Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доставлення потерпілого.
«Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері 48-річний чоловік розпивав алкогольні напої в одному з кафе, де у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем, який теж перебував у стані сп’яніння.
Під час сварки молодший завдав старшому удару в голову, від чого потерпілий знепритомнів. Каретою швидкої його було доставлено до лікарні, але він відмовився від госпіталізації. Втім згодом чоловіку стало зле і йому довелося звернутися за медичною допомогою», – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Зловмиснику оголошено про підозру, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Раніше чоловік був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.
Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
У Кропивницькому хлопцеві світить 8 років за п’яну бійку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований