28 березня 2024, четвер

В Кіровоградському педуніверситеті провели “Голодні ігри” (Фото)

21-го жовтня профспілковий комітет студентів Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка організував квест з командоутворення “Step by Step”.
У заході брали участь культорги і профорги кожного факультету університету. Мета квесту – підвищити командний дух, удосконалити свої вміння організовувати роботу. Подія була схожа на якісь “Голодні ігри”: аби дійти до перемоги, учасникам давали різні цікаві завдання  перетягнути усіх учасників команди через “павутину”, пройти лабіринт із зав’язаними очима, інтелектуальний футбол. Думаю, вам буде не важко здогадатись, яка команда отримала перемогу. Найкраще із завданнями впоралися, звісно ж, природничо-географічний факультет, який не те що пройти якусь павутинку, він може знайти вихід з будь-якого дрімучого лісу, покорити будь-яку вершину. Друге місце посів факультет іноземних мов, а третє – мистецький факультет.
[widgetkit id=165]
Всі команди, окрім того, що дуже гарно провели час на СОТ “Буревісник”, роздружилися, та розім’яли кістки, отримали солодощі в якості заохочуючих призів. Перші три місця отримали торти, а переможцям дістались квитки на каток. 
 
В Кіровоградському педуніверситеті провели “Голодні ігри” (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований