15 травня 2024, середа

В Олександрії внаслідок ДТП “Опель” врізався у житловий будинок (ФОТО)

В Олександрії сьогодні, близько 13:00 години на перехресті вулиці Шевченка та Діброви два автомобіля марки "Opel" влаштували серйозну ДТП.
За інформацією "Олександрійських новин", 23-річний чоловік на автомобілі "Opel Combo" білого кольору з закритим типом кузову "комбі" рухався по вулиці Діброви з центру міста і не надав перевагу у русі чорному седану "Opel Astra" під керуванням 36-річного жителя села Головківки Олександрійського району, який рухався по вулиці Шевченка в сторону скверу Театрального (колишній сквер "Юних комсомольців"). В даному випадку вулиця Шевченка має односторонній рух та є головною, тому водій вантажного "Опеля" мав би пропустити седан, як того вимагають Правила дорожнього руху і розміщені на дорозі знаки пріоритету.
В результаті зіткнення чорний седан відкинуло на обочину, де він в'їхав у кут приватного житлового будинку. Обидва автомобілі отримали значні ушкодження кузовів, моторних відсіків, колес, ходової частини та ін.

Як повідомила інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Михно, до травматологічного відділення міської лікарні №1 з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували 31-річного пасажира "Opel Combo". Відомості про подію на даний час внесено о Єдиного обліку заяв і повідомлень, правоохоронцями вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.
В Олександрії внаслідок ДТП “Опель” врізався у житловий будинок (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований