15 травня 2024, середа

В Олександрії підліток намагався покінчити життя самогубством

В Олександрії, що на Кіровоградщині, учора, 29 липня, близько 6:00 години ранку 17-річний хлопець вчинив спробу самогубства, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки по проспекту Соборному, 99, що неподалік торгового центру "Тандем" (в минулому – "Гірник"). На щастя, хлопець вижив, бо упав на дерево, а потім на ґрунтову поверхню. З численними травмами він був госпіталізований до міської лікарні № 1.
Про це пишуть "Олександрійські новини" з посиланням на власні джерела.
Внаслідок падіння постраждалий отримав відкритий перелом правої голені зі зміщенням, закриту черепно-мозкову травму та забої внутрішніх органів. На даний час хлопця прооперували, він знаходиться в реанімаційному відділенні міської лікарні № 1.
Мотиви такого вчинку неповнолітнього поки що невідомі, оскільки наміри щодо вчинення суїциду він раніше не висловлював, а також не залишив будь-якої передсмертної записки. За нашою інформацією, хлопець в зазначеному будинку проживає разом з матір'ю, є студентом Олександрійського професійного ліцею № 13 і має судимість за крадіжку.
Нагадаємо, минулої неділі, 24 липня, 31-річний житель Олександрії звів рахунки із життям, стрибнувши з балкону 9-го поверху.
В Олександрії підліток намагався покінчити життя самогубством
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований