04 жовтня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині нічні грабіжники тероризують стареньких

Нічні грабіжники скоїли два нових епізоди – в Олександрії і селі Войнівка, що на Кіровоградщині. Злочинці працюють за незмінним сценарієм: вночі вриваються в балаклавах в будинку людей похилого віку і вимагають видати гроші, передає Моя Олександрія.
У ніч з вівторка на середу, 3 серпня, грабіжники побували в мікрорайоні Перемога в Олександрії. О 3 годині ночі на вулиці Новопразьке шосе (Кіровоградське шосе) злочинці увірвалися в приватний будинок шляхом пошкодження пластикового вікна. Зловмисники побили 59-річного господаря та зв'язали 53-річну дружину. Після чого, погрожуючи ножем та подальшої розправою, отримали 9 тисяч гривень і 100 доларів США.
Схожий напад в селі Войнівка стався минулої ночі о 4 ранку. На цей раз нападників було четверо, одягнених в балаклави і рукавички. Пошкодивши замок на дверях приватного будинку на вулиці Леніна, злочинці завдали кілька ударів по обличчю 58-річної господарки та, погрожуючи подальшою розправою, змусили віддати 1000 гривень і 500 доларів США. Крім цього, розбійники забрали золоті сережки і ланцюжок.
На Кіровоградщині нічні грабіжники тероризують стареньких
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований