05 жовтня 2024, субота

Керівництво Нацполіції України зацікавилось справою “п’яного судді” та його позовом до полісменів

 

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе висловила подив, щодо відкриття прокуратурою кримінального провадження щодо патрульних, які нещодавно затримали нетверезого кропивницького суддю за кермом автомобіля. Про це вона заявила на брифінгу в ході урочистих заходів з нагоди Дня Нацполіціі України, інформує видання "ГОРДОН".

"У Кіровограді патрульні поліцейські затримали суддю, який знаходився в нетверезому стані. Поліцейські не знали, що він суддя. На наступний день цей суддя пішов у прокуратуру і сказав:" Мене затримали патрульні поліцейські, перевищивши свої повноваження ", – розповіла вона.

Деканоїдзе подякувала народних депутатів, які підтримали закон про посилення штрафів за водіння автомобіля в нетверезому стані.

"Це дуже важливий закон. Потрібно змусити наших громадян, щоб вони в нетверезому стані не загрожували своєму життю та житт. інших людей . У нас дуже багато випадків, коли це не просто громадяни, а й люди, які займають серйозні посади. Безкарність в нашій країні повинна закінчитися, "- підкреслила Деканоїдзе

У  той же час у Кропивницькому громадські активісти планують контролювати перебіг події навколо даної резонансної справи.  

«Працівники патрульної поліції затримали п'яного суддю. За моєю інформацію він працює в Кіровському районному суді. Прізвище та ім'я "героя" мені не відомо.
Є одне важливе "але", суддя подав заяву до прокуратури на працівників поліції за нібито перевищення службових обов'язків. Відкрито кримінальне провадження!

Антон Іванович Цюцюра, прошу прокоментувати дану подію. На скільки мені відомо, у працівників поліції мала бути увімкнена камера, де буде чітко видно, як все відбувалося. Розкажіть хто правий, а хто ні.

Ми хочемо встановити істину, щоб різні чиновники, прокурори чи судді дотримувалися Законів як і всі громадяни. А патрульна поліція працювала чесно і відкрито!

В разі встановлення неправомірних дій та брехливих заяв судді, готові підтримати патрульну поліцію!», – написав на своїх сторінці у Facebook громадський активіст та керівник Кіровоградського обласного контактного центру Андрій Лаврусь.

Керівництво Нацполіції України зацікавилось справою “п’яного судді” та його позовом до полісменів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований