19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому біля нічного клубу влаштували “розборки” з автоматами

В ніч з 5 на 6 серпня біля нічного клубу «Джунглі» сталася бійка, яка ледь не переросла у перестрілку. Про це пише "Гречка".
За словами одного із очевидців інциденту, близько першої години ночі бачив як група осіб побила одного з відвідувачів закладу. Постраждалий викликав підмогу. З боку нападників теж приїхала підтримка – на чорному «Мерседесі». В осіб, які вийшли з авто, він побачив у руках автомати Калашникова.
За словами очевидця, на подію приїхало декілька джипів. Було багато розмов на підвищених тонах з обох сторін, автомати з часом сховали в багажник.
Незабаром приїхала поліція охорони та своїм авто підтисла джип постраждалого чоловіка. Чорний «Мерседес» зі зброєю після приїзду поліції швидко поїхав.
Щоб з’ясувати обставини справи «Гречка» звернулася за коментарем до начальника Управління поліції охорони в Кіровоградській області, підполковника поліції Володимира Луньова.
«О 01.21 хвилині 6 липня надійшов сигнал з тривожної кнопки, встановлений у нічному клубі «Джунглі». За дві хвилини наш наряд прибув на місце. Один із незнайомців, який все бачив, розповів, що біля «Джунглів» була бійка і сказав, що в учасників бійки, які приїхали на чорному «Мерседесі» в руках був предмет, схожий на автомат. Номерних знаків він не запам’ятав. Орієнтування ми дали, але авто знайти не вдалося. У міському відділі міліції інцидент зареєстрований. На момент приїзду працівників поліції охорони, на місці жодної зі сторони конфлікту на місці не було. Представники закладу теж ніяких заяв у міліцію не писали. Людина, яка розповіла працівникам поліції охорони цю інформацію, відмовилася себе називати», – прокоментував Луньов.
 
У Кропивницькому біля нічного клубу влаштували “розборки” з автоматами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований