19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині двоє неповнолітніх украли і розбили трактор (ФОТО)

На Кіровоградщині працівники поліції протягом доби знайшли викрадений трактор та встановили особи підозрюваних у його незаконному заволодінні. Двоє неповнолітніх жителів Новоукраїнського району, знаючи, що господаря немає вдома, викрали сільгосптехніку, аби покататися, але не впоравшись з керуванням, перевернулися та пошкодили її.
Пригода трапилася на вихідних. До чергової частини відділу поліції звернувся 44-річний місцевий житель і повідомив, що вночі невідомі заволоділи трактором, який знаходився на території його домоволодіння.
«Вже наступного ранку працівники поліції знайшли транспортний засіб на околиці села, а ще за кілька годин – встановили і особи зловмисників. Ними виявилися двоє односельчан потерпілого – учні місцевої школи. Неповнолітні вирішили використати велику сільгосптехніку для «подорожі» у напрямку сусіднього села – розповідає начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук, – Однак, не впоравшись з керуванням, хлопці допустили перевертання транспортного засобу. Самі ж, на щастя, не травмувалися. Злякавшись наслідків від вчинку, вони вирішили не повертатись додому, а певний час ховалися на території сусіднього села».
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За ці дії Законом передбачено покарання, пов’язане з позбавленням волі, та у даному випадку, діти обійдуться виховною бесідою. Збитки ж, завдані внаслідок злочину, доведеться відшкодовувати їх батькам.
За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
На Кіровоградщині двоє неповнолітніх украли і розбили трактор (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований