26 квітня 2024, п’ятниця

Головний міліціонер Кіровоградської області: замах на кандидата може бути не пов’язаний з виборами (Відео)

Сьогодні у Кірвоограді під час прес-конференції в УМВС У в Кіровоградській області начальник відомства Анатолій Вітюк прокоментував ситуацію стосовно замаху на кандидата в народні депутати України по 99 ОВО (м. Кіровоград) Василя Ращупко.
Як уже повідомлялося раніше, сьогодні під час прес-конференції кандидат по 99 ОВО (м. Кіровоград) Василь Ращупко заявив, що на нього було скоєно замах: у кандидата стріляли, а потім підпалили авто.  
Як зазначив головний міліціонер області, зараз відпрацьовуються усі версії, як пов’язані, так і не  пов’язані з передвиборчими перегонами.
– Його (кандидата – Златопіль) попереднє життя пов’язано з дуже великими…трудової діяльності. Я маю на увазі в бізнесових сферах. – повідомив Анатолій Вітюк. – Ми не виключаємо ні в якій мірі передвиборчі перегони. Настільки мені відомо, кандидат прямо вказує на деяких політичних опонентів: я не готовий це коментувати. Там у них є в деякій мірі і внутрішньополітичні свої непорозуміння. Без фактів я не готовий вам щось говорити. Версій дуже багато і ми їх усі відпрацьовуємо: це і бізнесові і політичні і хуліганські мотиви.  Нам відомо, що він до політичних перегонів майже постійно проживав у місті Києві.. Призначено дуже багато експертиз, тому що є “знаки питання”. Трохи пізніше ми з вами можемо поспілкуватися з цього приводу. 
{youtube}v=gjZRk5SuDEw{/youtube}
 
Головний міліціонер Кіровоградської області: замах на кандидата може бути не пов’язаний з виборами (Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований