29 березня 2024, п’ятниця

Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства

17-річний місцевий житель під час бійки наніс ножове поранення кіровоградцю. За цей необдуманий вчинок неповнолітньому хлопцю загрожує до семи років ув’язнення.
 
Між двома юнаками та літніми людьми біля під’їзду багатоповерхівки виник словесний конфлікт. Почувши гучну сварку, мешканець будинку вибіг на вулицю, щоб заступитися за своїх сусідів. Незважаючи на зауваження, обурені хлопці продовжили сипати погрозами у бік старших, після чого пішли додому. Та на цьому зловмисники не заспокоїлися. Через деякий час вони повернулися, прихопивши з собою кухонного ножа та металеву трубу.
У результаті сутички один із хуліганів наніс ножем удар у поперек 36-річному чоловікові. Свідки події викликали швидку медичну допомогу та правоохоронців.
Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення «за гарячими слідами» було затримано та доставлено до міського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин.
З місця пригоди правоохоронці вилучили і речові докази злочину – кухонний ніж та металеву трубу, які було направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Незважаючи на свій юний вік, затриманий вже має за плечима судимість за незаконне зберігання наркотичних речовин.
– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. – Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований