20 квітня 2024, субота

Петрівські міліціонери викрили чоловіка, якій обікрав односельця

Петрівські міліціонери викрили чоловіка, якій обікрав односельця. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який неодноразово бував вдома у 78-річного потерпілого. За вчинене зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення.
У черговий раз чоловік прийшов до садиби пенсіонера, коли почало сутеніти. Переконавшись у тому, що господар будинку спить у своїй кімнаті, зловмисник зайшов в іншу, де викрав з шафи гроші у сумі 8 тисяч гривень.
Як з’ясувалося, у подальшому злодій витратив кошти на власні потреби, придбавши алкогольні напої та продукти харчування.
Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. Чоловік, який мешкав по-сусідству з потерпілим та спілкувався з ним, добре знав, що пенсіонер зберігав певну суму грошей. Згодом зловмисник не встояв перед спокусою заволодіти коштами, які дідусь збирав буквально «по копієчці».
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Петрівського РВ УМВС Євген Чуйко. – Наразі особі повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
За матеріалами Петрівського РВ УМВС в області
Петрівські міліціонери викрили чоловіка, якій обікрав односельця
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований