28 квітня 2024, неділя

У Кропивницькому прокурaтурa вимaгaє взяти під вaрту екологa, впійманого нa хaбaрі

Прокуратура області оскаржує ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда, якою викритому на хабарі працівнику Державної екологічної інспекції області обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. Про це повідомляє прес-служба відомства.
Зокрема, у апеляційній інстанції прокуратура відстоює свою позицію щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 днів.
Крім того, в рамках досудового розслідування особі оголошено про підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Нагадаємо, державного інспектора було викрито на отриманні  8 тис грн неправомірної вигоди 1 вересня поточного року слідчими прокуратури області за оперативного супроводу СБУ. Кошти підозрюваний вимагав у керівника приватного підприємства за вирішення питання не притягнення його до відповідальності та не нарахування 100 тис грн збитків за вирубку лісу.
У Кропивницькому прокурaтурa вимaгaє взяти під вaрту екологa, впійманого нa хaбaрі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований