17 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому затримали крадіїв, на рахунку яких – понад 10 епізодів

Зловмисниками виявилися двоє родичів, 27 та 29 років. Вони зривали з жінок золоті ланцюжки та продавали їх. На рахунку чоловіків до 10 фактів таких злочинів. За вчинене особам може загрожувати до шести років ув’язнення. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Потерпілими від злочинних дій грабіжників стали місцеві жительки, віком 40-45 років.
«У ході проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що двоє жителів Кіровоградського району, які ніде не працювали, приїжджали на автобусі до обласного центру в пошуках наживи. Напади грабіжники скоювали вдень у різних районах Кропивницького. Відібрані ювелірні вироби відразу ж продавали й поверталися додому. Гроші чоловіки витрачали на власні потреби, зокрема наркотичні речовини», – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.
Як виявилося, один із молодих людей раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, одному із них обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших аналогічних злочинів.
 
У Кропивницькому затримали крадіїв, на рахунку яких – понад 10 епізодів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований