03 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині побилися брати

За попередньою інформацією, старший чоловік намагався «перевиховати» молодшого за допомогою палиці, обидва на момент сварки та бійки перебували у стані алкогольного сп’яніння. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
«Подія сталася в одному з населених пунктів Благовіщенського району. Попередньо встановлено, що раніше судимий місцевий житель начебто взяв і витратив гроші, які належали родичці, без її відома. Жінка поскаржилася на таку поведінку іншому сину, а він вирішив провчити брата.
У результаті після бійки 42-річного потерпілого з численними травмами було госпіталізовано до медичного закладу. Його 45-річному родичу оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлєв.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
На Кіровоградщині побилися брати
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований