01 травня 2024, середа

У Кропивницькому затримали наркопритон на колесах (Оперативне відео)

У Гаю десантників в Кропивницькому невідомий вживає та розповсюджує наркотики прямо серед білого дня. З такою інформацією, до патрульної поліції звернувся один із жителів міста учора, 7 вересня. 
Виїхавши на місце, патрульні побачили припаркований в Гаю десантників помаранчевий мікроавтобус. На ньому були номерні знаки болгарського зразку. В середині авто сидів чоловік, який не реагував на присутність поліцейських. Після тривалих вмовлянь, вийти з транспортного засобу, чоловік все ж відчинив двері і вийшов на вулицю та одразу запевнив, що автомобіль не його власність.
Після поверхневого огляду, патрульні виявили підозрілі предмети, схожі на наркотики, та викликали слідчо-оперативну групу та експертів. Ті Знайшли більше ста пластикових колб з кристалічною речовиною, лікарські засоби та приладдя для вживання наркотиків.
Вилучені речовини направлено для проведення судово-хімічної експертизи. Тепер порушником займається слідство, він може постати перед судом за незаконне зберігання та розповсюдження наркотичних засобів. 
{youtube}v=di5WbYIKupE{/youtube}
У Кропивницькому затримали наркопритон на колесах (Оперативне відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований