19 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині керівники податкової погоріли на хабарі у 100 тисяч гривень

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області за оперативного супроводу СБУ на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 100 тис грн викрито двох керівників одного із територіальних органів Головного управління ДФС у Кіровоградській області. Про це Златополю повідомили у прес-службі прокуратури в області.
Начальник об’єднаної державної податкової інспекції та керівник одного із її відділів вимагали від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірну вигоду за вирішення питання щодо нарахування меншої суми штрафних санкції за порушення, виявлені в ході проведення перевірки дотримання вимог податкового законодавства. Кошти передавалися «не з рук в руки», а через посередника в приміщенні однієї з торгівельних установ району.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Наразі особи затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжних заходів.
Досудове розслідування триває.  
На Кіровоградщині керівники податкової погоріли на хабарі у 100 тисяч гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований