29 березня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині жінка продавала наркотики

Інформація, отримана працівниками поліції щодо причетності до незаконного обігу наркотичних засобів 37-річної мешканки одного з міст, у ході перевірки підтвердилась. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Роман Панасюк, 14 вересня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання жінки було вилучено наркотичні засоби – марихуану та концентрат макової соломи. Крім цього, поліцейські вилучили кошти, отримані зловмисницею від продажу наркотиків, та два блокноти із відповідними записами. За попередньою інформацією, незаконний прибуток особи за добу складав близько 2 тисяч гривень.
За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянки до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.
Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.
 
На Кіровоградщині жінка продавала наркотики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований