01 травня 2024, середа

На Кіровоградщині поліцейські врятували жінці життя

На Кіровоградщині троє поліцейських охорони, що випадково проїжджали повз палаючу споруду, врятували життя 40-річній жінці. Про це пише Гречка з посиланням на випуск ТСН.
Правоохоронці кинулися гасити пожежу та винесли непритомну доньку власників на подвір'я.
Пенсіонер Анатолій Леонтійович з жахом пригадує, як вогонь за лічені хвилини охопив будинок. Його донька виявилася заблокованою у середині, і якби не троє відчайдушних копів – померла б від отруєння чадним газом.
"Велике спасибі хлопцям, що якраз вчасно підіспіли, допомогли врятувати нашу донечку", – каже він.
Старший сержант Віктор Шестопалов каже, що разом із колегами швидко організував гасіння – люди живим ланцюгом передавали відра з водою. А сам кинувся рятувати жінку з вогняної пастки.
"Я виліз по драбині, за цеглу схопився руками і почав ногою вибивати. Вікно не відкривалося, скло розбив", – пояснив рятівник.
Тоді поліцейський накинув на голову вологе рядно і вліз в охоплену вогнем кімнату. Непритомну жінку побачив біля дивану. Її Віктор виніс на повітря, де разом із колегами надав першу допомогу.
Потім постраждалу доправили до лікарні.
"Були призначені анальгетики, антибіотико-профілактика. Хвора пролікувалася у нас. На сьогоднішній день її стан задовільний", – повідомив лікар Вадим Стародубовський.
За небайдужість до чужої біди поліцейські отримали подяку від керівництва і кілька днів відпустки. Після чого знову заступили на чергування.
{youtube}v=69tS9Go8bB0{/youtube}
На Кіровоградщині поліцейські врятували жінці життя
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований