23 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому депутата міськради, якого вранці вдарив активіст, поклали під крапельницю

Олександр Артюх, депутат Кропивницької міської ради перебуває у відділенні нейрохірургії Кіровоградської обласної лікарні. Про це «Гречці» повідомив головний лікар медичного закладу Лариса Андреєва.
«У нього черепно-мозкова травма та струс мозку. На даний момент він знаходиться в нейрохірургічному відділенні під крапельницею та під наглядом лікарів», – повідомила Андреєва.
Сам хворий повідомив журналістам "Гречки", що час від часу у нього крутиться голова та його нудить.
Нагадаємо, сьогодні вранці під час сесії Кропивницької міської ради просто в сесійній залі виник конфлікт між депутатом та молодим хлопцем, останній вимагав від Артюха скласти свій депутатський мандат. Після чого, як стверджують свідки і сам депутат, він отримав удар в голову.
Нещодавно Олександра Артюха виключили з фракції «Самопоміч» через систематичне порушення фракційної дисципліни і рішень фракції по голосуванні у міськраді.
Олександр Артюх і надалі є членом політсили об`єднання «Самопоміч». Від травня 2013 року – працює головним лікарем «Центральної міської лікарні», до цього Артюх завідував відділенням променевої терапії у поліклініці №3.
У Кропивницькому депутата міськради, якого вранці вдарив активіст, поклали під крапельницю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований