17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині бізнесмену спалили авто (ФОТО)

Вночі учора, 18 вересня, згорів автомобіль Skoda Octavia A5 сім'ї Гаврилюків Ігоря та Ірини. На місці працювали рятувальники і поліція.
Пожежа трапилася у дворі 5-поверхового будинку на вулиці Перспективною (50 років Жовтня), 8а. Машина була припаркована біля трансформаторної будки, передає Моя Олександрія.
За словами 50-річної Ірини Гаврилюк (машина належить їй), зазвичай чоловік замикав іномарку в гараж у дворі. Але вчора ввечері під гаражем накидали гілок. Чоловік не захотів возитися зі сміттям і залишив "Шкоду" під відкритим небом.
Автомобіль загорівся з хлопком після 1:20 ночі. Пожежу помітила сусідка з четвертого поверху. Вона повідомила погорільцям і викликала 101. Рятувальники приїхали оперативно і надали допомогу, але машина згоріла практично дотла – як зовні, так і всередині.
На думку Ірини, причиною загоряння став підпал. Про це говорить синхронність загоряння машини з різних сторін. У іномарки одночасно горіли задні і передні колеса, а також передня і задня частина кузова.
Ірина зазначила, що припустити причину підпалу їй не під силу. Ні ворогів, ні мотивів вона не може навіть придумати. Поліція прийняла заяву і буде вести розслідування. До слова, автомобіль був не першої свіжості, 2010 року випуску.
Як повідомив т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Ігор Пайлік, за фактом Відкрили КРИМІНАЛЬНУ провадження у ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення майна) КК України.
Ігор Гаврилюк – підприємець лісоторгового складу на вулиці Червоного козацтва (Козацької), 120.
 

На Кіровоградщині бізнесмену спалили авто (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований