03 травня 2024, п’ятниця

Жителя Кіровоградщини викрито у зберіганні нарковмісних рослин

У домоволодінні раніше судимого за наркозлочини 32-річного мешканця одного з сіл Олександрійського району працівники поліції виявили марихуану.
Поліцейські отримали інформацію про зберігання чоловіком за місцем проживання наркотичних засобів, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.
«Під час проведення обшуку у домоволодінні громадянина працівники поліції у підсобному приміщенні виявили та вилучили 19 висушених рослин, схожих на канабіс, та саморобний пристрій для його паління. Вилучене направлено для проведення експертизи», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.
 
За матеріалами Олександрійського районного відділення
Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
Жителя Кіровоградщини викрито у зберіганні нарковмісних рослин
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований