27 квітня 2024, субота

Працівники поліції викрили жителя Кіровоградщини у крадіжках грошей з магазину

27-річний раніше судимий чоловік спочатку викрав ключа від чорного входу в приміщення. Потім кілька разів уночі «навідувався» до торговельного закладу та забирав собі різні суми грошових коштів. За попередніми даними, загалом викрав близько 8 тисяч гривень. За такі дії підозрюваному загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили у  прес-службі ГУНП в області.
Із повідомленням про подію до Благовіщенського відділення поліції звернулися власники магазину в одному з сіл району, які помітили зникнення грошей.
«У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння крадіжок причетний житель населеного пункту, який раніше допомагав підприємцю по господарству. Перебуваючи на території чужого домоволодіння, злодій забрав собі ключа. Пізніше дізнався, що ним можна відчинити одні з дверей магазину, і у нічний час приходив за «здобиччю». У зловмисника правоохоронці вилучили частину грошей, які він викрав останнього разу» – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлєв.
Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
 
Працівники поліції викрили жителя Кіровоградщини у крадіжках грошей з магазину
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований